logoteknikutbildningkontakt

 

 

Form&Produktion

Ju bättre man är på att använda ett verktyg, desto mer effektivt arbetar man. Stora, komplicerade produktioner blir enklare om man utnyttjar finesser och funktioner i programmen. Därför är jag stolt över min certifiering från Adobe. Självklart jobbar jag med de andra CS-programmen också.

Som frilansare jobbar jag med många olika typer av produktion.

Magasin
Jag har producerat magasin sedan 1995. Först som anställd, sedan som frilans. Förutom formgivning har ibland både repro och annonshantering ingått i uppdragen. Jag har även byggt mallar på uppdrag av ett antal tidningar.

Böcker
Böcker är alltid roliga uppdrag. Både formmässigt och tekniskt. Varje bok kräver sin egna unika form och en god teknisk grund under själva produktionen. Många finesser i InDesign kommer till sin rätt och det gäller att inget blir fel. Böcker har ett långt liv.

Årsredovisningar
Årsredovisningar är en utmaning på många sätt. Det är många tabeller och grafer som skall på plats. Siffrorna måste stämma och många ändringar blir det, ofta sent i produktionen.

Reklamtryck & Informationsmaterial
Under åren har det blivit en hel del sådana uppdrag. Inget är för litet. Visitkort, logotyper, broschyrer, kataloger och annonser är bara några exempel på produktioner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Certifieringen från Adobe
Ett kvitto på mycket djupa kunskaper i InDesign.

Svensk åkeritidning

Ett produktionsuppdrag där Mediaservice ansvarade för hela produktionen.
Sellin&Parnter och Norstedts

Boken till vänster är en uppdragsbok åt Rymdbolaget. De två till höger är böcker för Norstedts Fakta.
Sveriges Åkeriföretag

Jag har producerat årsredovisningen åt Sveriges Åkeriföretag i ett antal år.